Geschiedenis

Gerard Teigeler

Tandtechnisch Laboratorium (TTL) Teigeler is in april 2007 opgericht door Gerard Teigeler. De eenmanszaak wordt gevestigd aan Het Prinses Julianapark in Sneek. Gerard Teigeler is een zeer ervaren tandtechnicus. Mede daardoor groeit het klantenbestand snel. Kort na de oprichting komt de dochter van Gerard Teigeler, Marije, in het bedrijf. In 2011 rondt Marije Teigeler de opleiding tot tandtechnicus af. Sindsdien leiden vader en dochter samen het bedrijf dat zich in een aantal stappen uitbreidt tot wat het nu is. Een succesvol en kwalitatief hoogstaand tandtechnisch laboratorium met acht medewerkers. Te zijner tijd zal Marije Teigeler het bedrijf van haar vader overnemen.

Na de verhuizing

In 2009 verhuist TTL Teigeler van Het Prinses Julianapark naar de huidige locatie aan de Lange Veemarktstraat 1A. Met twee professionele behandelkamers voor patiënten en diverse lab- en techniekruimtes is TTL Teigeler in staat om de kwaliteit van het geleverde werk verder te verbeteren. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in nieuwe technieken, waaronder in 2015 een hightech 3D-scanner met freesmachine.

Kwaliteit

TTL Teigeler wordt in Sneek en de ruime regio gekend door haar hoge kwaliteit en service. Onderdeel van die kwaliteit is een strakke organisatie en een geoliede planning en logistiek. De klanten van TTL Teigeler en hun patiënten komen inmiddels uit heel Zuidwest Friesland. Zij kunnen rekenen op uitstekende voorlichting, service en nazorg.